Toshiba Tablet Folio 100

Cikkszám: 7700001
Elérhetőség: 17 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Kívánságlistára teszem
82.549,00 Ft (64.999,21 Ft + ÁFA)
Toshiba Tablet Folio 100
82.549,00 Ft (64.999,21 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Toshiba Satellite® A sorozatú tagjai azon otthoni felhasználóknak készültek, akiknek kedvező árú multimédiás hordozható számítógépre van szükségük internet használathoz és szórakozáshoz. Ezen laptopok stílusosak és nagyszerű multimédiás képességekkel rendelkeznek, köszönhetően a TruBrite® kijelzőnek és a harman/kardon® hangszórók kivételes minőségének. Egyes modellek elérhetőek Blu-ray™ Disc meghajtóval és a nagyfelbontású filmek és többcsatornás hang kivezetését lehetővé tevő HDMI™-CEC (REGZA Link™) kimenettel. Teljesítményük megfelelő a mindennapi otthoni és online munkához vagy tanuláshoz. Tökéletes választás mindazoknak, akik utazás közben vagy otthon, általános célra szeretnék használni laptopjukat. A Toshiba Satellite® A sorozat laptopjai kiszélesítik az szórakozás fogalmát. Azoknak az otthoni felhasználóknak készültek, akik nemcsak az asztal mögött, hanem azon kívül is használni szeretnék laptopjukat. Nagyszerű teljesítményt nyújtanak az otthoni és az irodai szoftverek használata közben. A LifeSpace csomag tartalmazza a Bulletin Board virtuális szervezőtáblát, és a ReelTime™ időrend alapú fájlrendszerező segédprogramot. A klasszikus vagy extravagáns színösszeállítás minden társaságban magához vonzza a tekinteteket. Divatos és vékony külsővel rendelkeznek, így kényelmesen szállíthatóak egy elegáns laptoptáskában.

A Toshiba Satellite® modellcsaládban változatos kijelzőméretűek a laptopok, a legkisebbtől a legnagyobbig, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A mobilitást a kisméretű, könnyű laptopok biztosítják, amíg a nagyméretű kijelzővel rendelkező laptopok multimédiás feladatokra és irodai munkára készültek. A TruBrite® kijelző nagy fényerejű és széles látószögű, így káprázatos képminőséget biztosít a HD filmek és a fotók megjelenítésekor.

A Toshiba egyedi antenna kialakítása kiemelkedő jelerősséget eredményez a WLAN és Bluetooth® eszközök számára. A kijelzőkeret felső részébe épített antenna jobb vételt és kisebb interferenciát biztosít. A Toshiba ConfigFree® program segítségével a hálózati kapcsolatok egy helyen kezelhetőek és profilokba rendezhetőek, így egyszerűen, gyorsan és biztonságosan kapcsolódhat az otthoni vagy a vállalati számítógéphálózathoz és az internethez.

A Toshiba nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a termékei és szolgáltatásai minden tekintetben professzionálisak legyenek, és értéket képviseljenek. Elkötelezett a környezetvédelem területén is, ezért olyan technológiákat fejleszt és alkalmaz termékeiben, amelyekkel csökkenthetőek a környezeti hatások. A termékek energiahatékonyságának növelése az ügyfeleknél jelentős megtakarítást eredményez. A Toshiba hordozható számítógépek megfelelnek az Energy Star és EPEAT™ programok által kialakított tanúsítványrendszereknek és az RoHS irányelveknek.

A Toshiba Satellite® modellcsalád tagjai a gyártó tapasztalatának és a legendás Toshiba minőségnek a megtestesítői. A gyártó a Satellite® A sorozatba vetett bizalmát a 2 év nemzetközi jótállás vállalásával is alátámasztja. A Toshiba jelentős összegeket fordít a kutatás-fejlesztésre, így a termékei mindig magas színvonalat képviselnek, nagyteljesítményűek és megbízhatóak. A mobil számítástechnika határait folyamatosan kutatja, és az eredményeit beépíti a meglévő megoldásokba úgy, hogy csak a legmegbízhatóbb technológiák kerüljenek a laptopokba. Az alkalmazott szoftveres és hardveres technológiák, és az átfogó támogatás jelentik az igazi értéket, amelyet a Satellite® tulajdonosok birtokolnak.

Kijelző 10"
Merevlemez 16GB
Operációs rendszer Android 2.2
Szín  
Processzor NVIDIA Tegra 250 (1000)
Memória 512 MB
Merevlemez 16 SSD GB
Kijelző 10.1ʺ WSVGA Multi Touch
Operációs rendszer Android 2.2 Angol
3G kártyahely van
Optikai meghajtó nincs optikai meghajtó
Szín fekete
Jótállás 2 év
Bluetooth van
Dokkcsatlakozó van
USB 2 db
Kártyaolvasó 2 in 1
Wireless LAN b/g/n 300mbps
Egyéb portok Beépített mobil internet modem
Használt/Új Új
HDMI van
Webkamera van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Toshiba Satellite Pro L500-1TX W7

Raktár 1
85.089,00 Ft (66.999,21 Ft + ÁFA)

Toshiba Satellite C650-1E6 NoOs 2GB

Raktár 1
165.100,00 Ft (130.000,00 Ft + ÁFA)

Toshiba Satellite L650-1N6 3Y W7 3GB

Raktár 1
165.100,00 Ft (130.000,00 Ft + ÁFA)